Over Ruben Peek

 

 

 

Omdat ik vind dat het beter kan

In de zorg kunnen dingen beter. Eén ervan is het overbrengen van informatie. Ik ben ervan overtuigd dat het delen van bestaande kennis en het realiseren van nieuw materiaal in de vorm van video en animatie bijdraagt aan betere zorg.

Samen met twee andere vakfanaten startte ik in 2014 Visualskills. In die tijd waren we alle drie gespecialiseerd verpleegkundige in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. In de jaren die volgden ben ik in de ambulancezorg gaan werken. Met deze ervaring heb ik kennis over de hele keten van acute zorg.

Onze eerste grote opdracht was voor een Nederlandse ambulancedienst. Voor deze productie is Visualskills de samenwerking aangegaan met Fixvision. Fixvision is een creatief en betrouwbaar filmproductiebedrijf dat zich onderscheid van anderen door zich te specialiseren in de inhoudelijke films. Al snel bleek waar Visualskills goed in is: inhoudelijke, vaak complexe, procedures duidelijk en toegankelijk vastleggen op beeld. Dergelijke producties kosten veel tijd en energie. De ambities van mijn andere twee collega’s lagen elders, wat ertoe heeft geleid dat ik Visualskills tegenwoordig zelf run, in nauwe samenwerking met een aantal vaste partners.

Visualskills heeft zich in de laatste twee jaar ontwikkeld als dé producent en het aanspreekpunt voor media in de zorg. Heeft u interesse in het laten maken van een of meerdere video’s? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Bel +31 6 41 04 65 95 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op basis van uw wensen denk ik graag met u mee.

Volg ons

Wat mogen we voor u visualiseren?

neem nu contact opAcademie voor Ambulancezorg
Ambulancezorg Nederland
Teleflex
Expert College