Protocollen en procedures vertaald naar een effectieve productie

Producties

Eigenlijk kan alles en maken wij alles. Voor iedere opdracht verdiept Visualskills zich in de klant. Door mijn jarenlange ervaring in de acute zorg ben ik in staat een vertaling te maken van de wens van de klant en procedure op schrift naar een effectieve videoproductie.

Dat betekent dat iedere productie wordt uitgewerkt tot een visueel script. Pas als het script helemaal passend is, start de productie. Visualskills gebruikt Fixvision als vaste partner in de ontwikkeling van videoproducties. Deze samenwerking laat iedere keer weer zien dat we in staat zijn om complexe verhalen terug te brengen tot de essentie en begrijpelijk te maken voor ieder publiek.

U kunt bij ons terecht voor:

Corporate films

Een corporate film van Visualskills is het perfecte visitekaartje voor uw klanten, medewerkers en relaties. Of deze nou te zien is op social media, uw website, een beurs of in de showroom: wij zorgen ervoor dat zij een geweldige eerste indruk krijgen van uw bedrijf of organisatie.

Instructiefilms

Duidelijk en aantrekkelijk: onze instructiefilms doen hun werk zeer effectief. U kunt Visualskills inschakelen voor voorlichtingsvideo’s, veiligheidsinstructies, gebruikersinstructies en visuele handleidingen.

Productpresentaties

Visualskills introduceert uw nieuwe product of dienst op de mooist mogelijke manier.

Sfeerimpressies

Wilt u een sfeerimpressie van een evenement? Visualskills maakt er een aantrekkelijk verslag van. We leggen de hoogtepunten vast en interviewen bezoekers en medewerkers. Zo ontstaat er een prachtig aandenken, dat u kunt gebruiken voor het werven van nieuwe klanten of toekomstige bezoekers.

Explanimation

In geanimeerde video’s van één à twee minuten legt Visualskills lastige onderwerpen op een begrijpelijke manier uit. We stemmen animaties, tekst en muziek optimaal op elkaar af en gebruiken humor om de boodschap te versterken. Uiteraard houden we daarbij rekening met de huisstijl van uw bedrijf of organisatie.

Livestream producties

Visualskills maakt livestream producties van kleine en grote evenementen. We registreren bijvoorbeeld congressen en seminars. Die kunnen we combineren met PowerPoint-presentaties, vooraf opgenomen items en andere elementen. Het resultaat is een hoogwaardige live uitzending, die kijkers kunnen volgen via uw website, Facebook of een van de andere livestream platforms.

Volg ons

Wat mogen we voor u visualiseren?

neem nu contact opAcademie voor Ambulancezorg
Ambulancezorg Nederland
Teleflex
Expert College